Starity

Lessünk be Adam Lambert új otthonába!

2014. május 28. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert, az American Idol csillaga házat vásárolt a Hollywood Hills Westen, 2,995 millió dollárért, azaz több mint 667 millió forintért.

hirdetés
Lessünk be Adam Lambert új otthonába!

A Los Angeles Times nemrégiben számolt be arról, hogy az amerikai énekes, miután kiköltözött bérelt apartmanjából, beújított magának egy kúriát LA elit-negyedében.

Az ingatlan közel van a Sunset Striphez, de elég messze ahhoz, hogy gyönyörködni lehessen a városra nyíló kilátásban. A felújított, modern stílusú ház 1947-ben épült.

A kültéri lépcsőház félkör alakú fala üvegtéglákkal van kirakva. A közel 3800 négyzetméteres ház ebédlőjéhez egy teljes területében klimatizált bortároló szoba is tartozik; a hatalmas konyhában pedig minden szükséges eszköz megtalálható.

A ház tartalmaz többek között egy étkező-szerű fülkét és reggeliző szobát, egy dolgozószobát kandallóval, egy mozitermet és egy konditermet is. A tulajdonos lakosztályában van egy kandalló, egy nappali valamint egy gyógyfürdőhöz illő fürdőszoba, ezen kívül még 4 fürdő- és 3 hálószoba is. A hátsó kertet páfrányok és parkosított területek díszítik, illetve egy barlangfürdő is megtalálható itt.

Így fest Lambert új háza kívülről...

...belépve pedig ez fogad minket.

A tágas és világos nappali.

A ház minden szegletéből gyönyörű kilátás nyílik a kertre és a városra is.

A reggeliző szoba, a hatalmas, mindennel felszerelt konyha és a hozzátartozó, félkör alakú ebédlő minden szemet gyönyörködtető...

Dolgozószoba kandallóval.

Az emeletre pedig az ívelt, üvegtéglákkal kirakott lépcsőházon keresztül jutunk fel...

...ahol Adam lakosztálya található...

...egy igazi spa-élményt nyújtó fürdőszobával.

A gyönyörű panoráma a napozóteraszról sem maradhat el.

A csodaszép, páfrányokkal és pálmafákkal teli kertben pedig egy barlangfürdő is biztosítja a teljes relaxálást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek