Starity

A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?

2014. május 29. 17:05   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerda hajnalban került fel a netre az a videó, amin a One Direction két tagja, Louis Tomlinson és Zayn Malik elszívnak egy füves cigit autójuk hátsó ülésén. Sokan attól félnek, hogy emiatt sok rajongót veszíthet a banda, és lehúzhatják a rolót, de a szakértők szerint nincs mitől tartani.

hirdetés
A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?

A One Direction megalakulása óta egy tökéletes, tipikus fiúbanda imidzsét erőltette azzal a céllal, hogy a tinilányok a mesebeli hercegek megtestesülését lássák a tagokban, így könnyen hatalmas karriert futhattak be, de egy csoda sem tart örökké.

Mark Borkowski, egy PR szakértő így vélekedik az ügyről: „Ez egy nagyszerű húzás volt a One Directiontől karrierjük szempontjából, figyelembe véve egy fiúbanda átlag szavatosságát. Micsoda meglepetés, két tag füvezik! Ez eloszlatja a rózsaszín ködöt és sokkal több hitelességet ad a bandának.”

Borkowski arra is rámutatott, hogy Kate Moss karrierjén sem rontott a drogbotrány, Justin Bieber és Miley Cyrus pályafutásán pedig szabályosan lendített. Egy ilyen ügy segít az embereknek ráeszmélni, hogy kedvenceik nem ugyanazok a cuki kisgyerekek, mint mikor megismertük őket. Felnőttek, változtak. Sok rajongó lemorzsolódik majd, akik nem képesek elfogadni a változást, viszont új rajongókat vonzhat az érettebb, esetenként vadabb stílus.

A szakértő szerint az egyetlen dolog, amitől a bandának tartania kell, az egy esetleges rendőrségi ügy, bár ez nem valószínű, hiszen az ominózus eset egy olyan országban történt, ahol a marihuána fogyasztása és birtoklása kis mennyiségben legális.

Borkowski ugyanakkor nem gondolja, hogy a videó kiszivárogtatása esetleg egy szándékos „belső munka” lenne, hiszen az ügyvédek bevonása a menedzsment részéről nem ezt igazolja. A banda szóvivője ugyanis mindössze ennyit nyilatkozott: „Az eset már az ügyvédeik kezében van.”

Mindenestre jól jött a srácoknak egy kis felhajtás, hiszen a napokban kezdtek kiszivárogni hírek a soron következő albumukról. Többek közt kiderült, hogy az egyik ügyeletes rosszfiú, Zayn Malik rappelni is fog, valamint érettebb hangvételű korongra számíthatunk, melynek számai szinte kizárólag a tagok által íródtak, ellentétben az előző három lemezzel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek