Starity

Houdini bőrébe bújik Johnny Depp

2014. május 29. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal egyfajta szuperhősszerepben lesz látható a színész, aki azt a megtisztelő feladatot kapta, hogy Harry Houdinit keltheti életre.

hirdetés
Houdini bőrébe bújik Johnny Depp
Fotó: Leo Rigah

A The Hollywood Reporter számolt be az exkluzív hírről a napokban, miszerint a Lionsgate és Summit vadonatúj filmjében Johnny Depp kapta meg a főszerepet, így Amerika első szuperhősének, a legendás Harry Houdininek bőrébe bújhat majd a mozivásznon.

A projekt a The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero címet kapta, rendezője pedig az a Dean Parisot, akinek kezei közül kikerültek a Red 2 és a Galaxy Quest – Galaktitkos küldetés című filmek. A forgatókönyvet Noah Oppenheimnek köszönhetjük, aki William Kalush és Larry Sloman azonos című könyvéből vette az ihletet.

A történet a készítők elmondása szerint Indiana Jones-szerű lesz, ugyanis Houdinit nemcsak szabaduló művészként, hanem az okkult világ elkötelezett nyomozójaként fogják ábrázolni.

Depp sűrű évek elé néz, ugyanis rövidesen az új produkció mellett érkezik még a Karib-tenger kalózai-sorozat ötödik és az Alice Csodaországban második része is, melyek premierje 2016-ra esedékes, valamint a Black Mass és a Mortdecai című akciófilmekben is szerepet vállalt, melyek jövőre kerülnek moziba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek