Starity

Vasárnap startol Gaby Espino és Aarón Díaz közös telenovellája

2014. május 29. 10:10   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap este az Ének iskolája után lesz látható a A gonosz álarca első epizódja.

hirdetés
Vasárnap startol Gaby Espino és Aarón Díaz közös telenovellája

A TV2 a Maricruz után újabb sikergyanús telenovellát tűz képernyőre. Az első sokk után, miszerint vasárnap esténként láthatjuk A gonosz álarcát fellélegezhetünk, hiszen a sorozat hétköznap esténként kerül vetítésre, az Édes élet után, 22 óra 40 perces kezdettel. A telenovellában olyan színészeket láthatunk viszont mint az Ördögi körből megismert Gaby Espinót, a Kettős élet sztárját, Carlos Poncét vagy a Teresa jőképű Marianoját, Aarón Díazt.

A gonosz álarca egy fiatal nőről, Amanda Brownról (Gaby Espino) szól, aki rövid ismeretség után, bosszútól vezérelve feleségül megy a híresen gazdag Cano-család egyik tagjához, Humbertohoz (Carlos Ponce). Amanda célja, hogy bosszút álljon a családon férje, Willy (Lincoln Palomeque) haláláért. Willy zenetanárként dolgozott a Cano családnál, közben Santával (később Amanda Brown) boldogan nevelték kisfiukat. Bárbara (Wanda D'Isidoro) Humberto húga nem tudja elviselni, hogy Willy nem kér közeledéséből ezért, lánya segítségével bosszúból börtönbe juttatta Willyt. Humberto parancsára később Willyt a börtönben meggyilkolják. Santa ekkor elhatározta, hogy Paulának (Virna Flores), Willy testvérének a segítségével bosszút áll a Cano családon....

A gonosz álarca/Santa Diabla – Első epizód Vasárnap este 22.15-től, folytatás hétköznap esténként az Édes élet után, 22.40-től.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek