Starity

Lady Gaga telefonnal való kapcsolata

2010. augusztus 31. 15:03   |   Szerző: MileyCyrus13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaga óriási sikert aratott a Telephone című slágerrel, a mobilokkal való kapcsolata finoman szólva sem tökéletes, inkább furcsának titulálható.

hirdetés
Lady Gaga telefonnal való kapcsolata

A Telephone megjelenése nagy siker volt, aminek középpontjában a telefon áll. Eközben sokan nem is gondolnának arra, hogy Lady Gaga retteg a telefon használatától:

„Az utóbbi időben egy csomó cikket olvasott arról, hogy az általuk kibocsájtott sugárzás hatására daganatok fejlődhetnek ki az agyban, és ettől teljesen begőzölt. Nem hajlandó a fejéhez emelni a telefont, kizárólag headsettel, vagy kihangosítóval használja őket – így sokszor akaratunk ellenére is halljuk a privát beszélgetéseit!” – mesélte egy stábtag, majd hozzátette, hogy egyre több olyan kívánsággal rukkol elő a popsztár, amit mindenki nevetségesnek tart; például időnként cipelteti magát, mert meg van győződve róla, hogy az optimálisnál többet használja gyaloglásra a lábait, és ennek meg lesz a böjtje. De addig tolerálják, amíg tőle kapják a fizetésüket.

Esetleg gondolnia kellene a cipőre, melyet a klipjeiben szokott hordani, nem nevezhető egy kényelembombának, az már biztos. A cipeltetés nem lehet a stábja vágyálma. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek