Starity

Kártérítést igényel a Universal Paul Walker halála ügyében

2014. május 29. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Halálos iramban 7 gyártója benyújtotta az 50 milliós kártérítési igényét Paul Walker halála ügyében.

hirdetés
Kártérítést igényel a Universal Paul Walker halála ügyében

A tavaly tragikus autóbalesetet szenvedett Paul Walker halála miatt a Universal április elsejéig szüneteltette a Halálos iramban 7 forgatását. A több hónapos csúszás, a forgatókönyv megváltoztatása és a néhai sztár életre keltése jócskán megnövelte a film amúgy is magas, 200 millió dolláros költségvetését.

A stúdió most benyújtotta a biztosítónak azt az 50 millió dollárra rúgó kártérítési igényét, mely összeg fedezné a film megnövekedett, váratlan kiadásait. Ha megkapják a kívánt összeget, ez lesz minden idők legnagyobb eddig megítélt kártérítési összege.

A legújabb hírek szerint a film munkálataiban Peter Jackson vizuális effekteket gyártó cége, a Weta Digital is részt vesz, mely a Gyűrűk Ura látványvilágáért volt felelős, és fel kívánjak használni még az előző Halálos iramban-filmekhez készített, eddig fel nem használt jeleneteket is, melyeket Paullal forgattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek