Starity

Klippremier: Tori Amos - Trouble's Lament

2014. május 30. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Tori Amos felvezető slágerének kisfilmje a nemrég debütált Unrepentant Geraldines című albumáról.

hirdetés
Klippremier: Tori Amos - Trouble's Lament

Tori Amos az utóbbi 2 évben sokat dolgozott legújabb, Unrepentant Geraldines című nagyalbumán, ami május közepén világszerte meg is jelent az üzletek polcain. Hazájában, Amerikában a lemez a 7. helyen debütált, ami egyben a 8. Top 10-es nagylemeze lett a tengerentúlon.

Az album első promóciós kislemeze március 28-án került fel a világhálóra Trouble's Lament címmel, amihez a videót a tegnapi nap folyamán tette elérhetővé Tori a saját VEVO-csatornáján.

Több zenei irányzat egyvelege is megjelenik a dalban: americana-, flamengo-, folk- és pophangzás. Kritikák alapján a dal pozitívan lett értékelve: sötét, titokzatos hangzásvilágot, zongorakíséretet és kellemes vokált foglal magába.

A videoklipet április 18-án vették fel London belvárosának egyik éttermében. A kisfilmben kiderül, hogy az énekesnő – aki végig nyomon követi a szálakat – 3 fiatal lányt bízott meg, hogy a sötét múltjuk miatt kijátsszák a sátánt az ördöggel karöltve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek