Starity

Robert még tartja a kapcsolatot Kristennel

2014. május 30. 21:09   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson a The Hollywood Riporter címlapfotózása kapcsán adott interjút.

hirdetés
Robert még tartja a kapcsolatot Kristennel

Amint az Alkonyat című film első része a mozikba került, a főszerepeket játszó színészek, s különösen a vámpír Edward Cullent alakító brit színész, Robert Pattinson élete teljesen a feje tetejére fordult. Eddig bárhova is tette a lábát, vagy sikítozó rajongók, vagy intrikára vadászó lesifotósok vakui fogadták.

Akkoriban még a vörös sznyegen állva így nyilatkozott: „Ez egyszerűen téboly! Néhány lány itt töltötte az éjszakát egy sátorban csak azért, hogy ma az első sorban ülhessen” – majd néhány évvel később már úgy nyilatkozott: „Időközben már megtanultam nem meghallani az egész sikoltozást.”

Azonban nem csupán a karrierük kapcsán változott az élet az Alkonyat sztárjainak. A forgatás alatt volt alkalma jobban megismerni egymást a két főszereplőnek, Kristen Stewartnak és Robert Pattinsonnak. A két színész viharos kapcsolata 2009 és 2013 között időnként felkavarta a médiát.

Bármennyire is szerették volna megőrizni a magánszférájukat, nemcsupán maga a kapcsolat, de a viharos szakítás is a nyilvánosság előtt zajlott. Kristen és a családos  Rupert Sanders románca után Robert és Kristen újabb kísérletet tett kapcsolatuk megmentésére, ám úgy tűnik, nem jártak sikerrel.

Mindezek ellenére a két színész között mégsem szakadt meg teljesen a kapcsolat. A The Hollywood Reporter címlapfotozása kapcsán Pattinson személyesen vallotta be: „Igen. Ugyanúgy beszélünk egymással Kristennel, ahogy azelőtt.”


Kép: viply.de

„Olyan ember vagyok, aki szeret egyedül lenni. Épp tegnap olvastam egy interjúról, amiben bevallottam, hogy mániás depresszióban szenvedek. Ez viszont nem igaz. Igazából boldog vagyok” – mondta Robert, majd hozzátette: „Alig öt éve, hogy Los Angelesben élek, és itt találtam rá néhány igazán kedves barátra.”

A híresség elárulta, hogy az Alkonyat forgatása alatt megismert  Kellan Lutz igen jó barátja lett, és gyakran járnak össze pókerezni. A csillogó hollywoodi élet nem szédítette meg Pattinsont: „Nagyon szeretek drága gitárokat venni. De igazából ez minden. Nemrég eladtam a házamat. Egyszerűen túl nagy volt, akár egy kastély. Az ember egyszerre csak egy szobában tud lógni. Elég egy szoba egyetlen ablakkal a falon. Az én igényeim elég alacsonyak. Nincsenek nagy igényeim.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek