Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. május 31. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok ezen a héten is selfie-k és érdeksebbnél érdekesebb fotók tömkelegével lepték el a közösségi oldalakat, mi pedig ezek közül válogattuk össze most is a legjobbakat!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Tóparton jógázott Nina Dobrev

A Vámpírnaplók főhősnője igazi jógamegszállott, azonban most a változatosság kedvéért egy tó partján végezte el gyakorlatait. „Abszolút a legjobb módja elkezdeni a napot #jóga #ébredjvelem” - írta a képhez.

*

A madárka és az unikornis esete

Véget ért Birdy amerikai turnéja, így a hét elején közel két hónap után hazautazhatott, ám nem igazán örült a búcsúnak, mivel hihetetlenül jól érezte magát, útja során viszont vigaszként egy unikornisfejet is beszerzett.

*

Ismét összeálltak a Dixon-tesók

Bár a The Walking Deadben Michael Rooker karaktere, Merle már meghalt, ez nem jelenti azt, hogy sorozatbeli bratyójával, Norman Reedusszel, akivel jó barátok lettek a forgatás során, nem ülhetnek be egyet kajálni. „Ez a csávó” – írta Norman a Facebookra feltöltött fotóhoz.

*

Claire Holt a világot járja

A szőkeség a hét elején még Párizsban élvezte jól megérdemelt vakációját, napokon belül pedig már Barcelonából jelentkezett, ahol egy tengerparti bárban iszogatta sangriáját. Jó turista lévén természetesen a helyi nevezetességeket is meglátogatta és nem feledkezik el arról sem, hogy folyamatosan ellássa rajongóit frissebbnél frissebb fotókkal.

*

*

Selfie Little Mix-módra

A brit lánybanda is rójja az utakat, a mai napon pedig Cardiffban lépnek színpadra, így néhány órával a fellépés előtt nem maradhatott el, hogy legalább egy képpel megörvendeztessék rajongóikat, melyen Perrie és Jesy pózolnak.

*

Lady Gaga és Gaga Nagyi

27-én az énekesnő koncertje után a backstage-ben fogadta 86 éves edmontoni rajongóját, Inezt, akivel hosszasan elbeszélgettek és több közös képet is készítettek.

„A 86 éves Inez 'Gaga Nagyi' Edmontonból és én. Kellemesen elbeszélgettünk a show után, micsoda inspiráló hölgy!” – fűzte a képhez Gaga.

*

Katy Perryt meglepte Adele

29-én Londonban lépett fel Katy a Prismatic turnéjának keretein belül, koncertjére pedig nem más, mint Adele is ellátogatott, akinek a backstage-ben is sikerült elcsípnie az énekesnőt, így a közös kép sem maradhatott el.

„És a második londoni show-n a Királynő megtisztelt engem a jelenlétével” – írta selfie-jükhöz Katy.

*

Taylor Swift rossz kislány volt

A 24 éves énekesnő is turnézik, egészen pontosan Kínában, ahol megmutatta igazi lázadó énjét, amikor fotót készített az öltözőben, ahol eredetileg tilos. Micsoda rosszaság!

*

Paris Hilton titanicozott

A nagysikerű film legendássá vált jelenetének imitálását nem tudják megunni az emberek, köztük az örökösnővel is, aki a héten dizájner ruhájában gondolta újra azt.

*

Vanessa Hudgens annyira örül DVD-jének, hogy mindjárt befalja

A napokban jelent meg a színésznő legutóbbi filmje DVD-n, ennek örömére pedig lőtt egy selfie-t, amin büszkén pózol vele. „Belemélyesztettem a fogamat a szerepbe, most pedig belemélyeszthetem a fogam a DVD-be. Ha még nem láttátok a #Gimme Sheltert, most megtehetitek.”

*

Miley Cyrus ruhában!

A botrányhősnőnél már az számít különleges alkalomnak, ha van rajta megfelelő mennyiségű ruha, így nemrég készített selfie-jével sokakból meglepettséget váltott ki: Oslóban pózol meleg, bundás télikabátban. Wow!

*

Így utazik az első osztályon Eva Longoria

A kényelem az első a színésznő számára, aki smink nélkül, szürke pizsamájában és párnája társaságában pihenve utazik saját kabinjában az első osztályon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek