Starity

Olivia Holt gőzerővel dolgozik debütáló albumán

2014. május 31. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb Disney-üdvöske készül arra, hogy bevegye a zeneipart. Ezúttal a Harcra fel! sztárja vonult stúdióba.

hirdetés
Olivia Holt gőzerővel dolgozik debütáló albumán
Fotó: Benny Haddad/Glamoholic

A Disney Channel vadonatúj sorozatának, az I Didn't Do Itnek sztárja, Olivia Holt egyre sikeresebb színésznőként, most azonban a csatorna legtöbb üdvöskéjéhez hasonlóan ő is tervbe vette, hogy meghódítsa a zeneipart. A Glamoholic magazinnak mesélt arról, hogy hozzálátott debütáló nagylemezének munkálataihoz.

„Jelenleg a saját zenémen dolgozom, ami nagyon feltüzelt. Folyamatban van az első albumom készítése. A zene azóta az életem része, amióta csak az eszemet tudom, szóval hihetetlenül izgatott vagyok, hogy végre dolgozhatok rajta” - osztotta meg a magazinnal jövőbeli terveit énekesi karrierjével kapcsolatban.

A 16 éves színésznő emellett elárulta még azt is, hogy stílusügyileg Blake Livelyra néz fel, ugyanis szerinte remekül válogatja össze ruháit, melyek teljes mértékben visszaadják személyiségét. Ha pedig választhatna, hogy kivel szerepelne együtt egy romantikus vígjátékban, Leonardo DiCaprióra voksolna, de nem a jelenkorira, hanem 17 éves énjére.

Fotók: Benny Haddad/Glamoholic

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek