Starity

Liam Payne bocsánatot kért rajongóitól

2014. június 01. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután kiszivárgott egy videó, melyen a One Direction tagjai füveznek, Liam Payne a Twitteren kért elnézést a felelőtlen viselkedésükért.

hirdetés
Liam Payne bocsánatot kért rajongóitól

A minap több bejegyzést is közzétett Twitter-fiókján a One Direction szépfiúja, Liam Payne a banda legutóbbi füves botránya miatt. Liam először a brit Daily Mail egyik cikkére hivatkozott: „Most olvastam Jan Moir cikkét a Daily Mailben, valamivel teljesen egyetértek, de néhány dologgal túl messzire mentél, barátom.”

A videó miatt több rajongó posztolt magáról képet, ahogyan a One Direction koncertjére szóló jegyüket égetik el. Liam egy másik tweetjében ezt közölte: „Imádom a srácokat, és talán a dolgok tényleg kicsit messzire mentek, bocsánatot is kérek ezért. Még csak a 20-as éveinkben járunk, mindannyian csinálunk hülyeségeket ebben a korban.”

A következő tweetjeiben megköszönte mindenkinek, aki mellettük állt, valamint nagyon hálás a rajongóinak, akik kitartottak mellettük. Egyelőre Zayn Malik és Louis Tomlinson nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek