Starity

Nicole Beharie, mi van a táskádban?

2014. június 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárja megmutatta, milyen kacatokkal tömi tele retiküljét.

hirdetés
Nicole Beharie, mi van a táskádban?
Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic

Nicole Beharie mindig hord magánál szájfényt, telefont vagy egy jó könyvet, és mivel vigyáznia kell az alakjára, ha tovább marad távol otthonról, egy kis aszalt szedret is csempész a tatyójába

„A kedvenc dolog a táskámban a C.O. Bigelow-ajakbalzsam. A mentás aroma bizsergeti az ajkaim, ráadásul mindenki szerint isteni. Őrületes beosztásom van, de figyelek arra, hogy szakítsak időt magamra, így mindig van nálam fejhallgató, hogy nyugodtan edzhessek.”

A 29 éves Nicole, aki jelenleg az Álmosvölgy legendája második évadát forgatja Tom Misonnal, gyakran visz magával egy jó könyvet, ha el kell hagynia lakhelyét: „Most egy nigériai írótól, Chimamanda Ngozi Adichie-től olvasok, régi keménykötéses könyv, tehát nehéz!”

„Hogy biztosra menjek, beletömök egy sapkát is a táskámba, általában baseballsapit, ha esetleg esne, mert olyankor a hajam önálló életet kezd élni. Ráadásul normális pénztárcám sincs, fém pénzcsipeszt hordok magamnál, szerintem Abbie is jóváhagyná, ez olyan abbie-s.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek