Starity

Éhezők viadala-kiállítással készül a Lionsgate

2014. június 01. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy mozgó múzeummal kedveskedik a cég a film rajongói számára 2015 nyarára.

hirdetés
Éhezők viadala-kiállítással készül a Lionsgate

Az éhezők viadala-láz továbbra sem csillapodik – elég csak a múltkori Éhezők viadala-inspirálta esküvőtervre gondolni -, ami nem is csoda, hiszen hiába 2012-ben mutatták be az első filmet, a készítők egészen 2015-ig kívánják húzni a mézesmadzagot, mivel ekkor kerül a mozikba a negyedik és egyben utolsó rész, valamint a nyári hónapokra egy nagy durranással is készülnek, de az őrület még itt sem ér véget.

A Lionsgate ugyanis egy mozgó kiállítással készül 2015 nyarára azzal a céllal, hogy a rajongók betekintést nyerhessenek a filmvásznon kívül is a nagysikerű film világába többek között a jelmezek és egyéb kellékek által.

Az expo a The Hunger Games: The Exhibition, azaz Az éhezők viadala: A kiállítás néven fog futni és a tervek szerint egyelőre csak Amerikában rójják majd vele az utakat, de a Lionsgate vezérigazgatója, Jon Feltheimer elmondása szerint ez még csak az első lépése a Suzanne Collins által megálmodott univerzum terjesztésének – a második lépcsőfok egy, a filmen alapuló park lenne, melyről viszont még nem láttak napvilágot részletek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek