Starity

Chris Pine: „Fontos, hogy önmagad légy”

2014. június 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves színész egy török magazinnak mesélt életelvéről és szenvedélyéről.

hirdetés
Chris Pine: „Fontos, hogy önmagad légy”

Isztambulban készítettek interjút az Armani új arcával, Chris Pine-nal, aki többek közt elárulta, tiszteli Bill Gatest, amiért követte az álmait és milliókhoz juttatta el üzenetét, valamint igyekszik mindig saját ízlése szerint öltözködni, nem pedig az alapján, mit várnak el tőle.

– Mit gondolsz Iszambulról?

– Szeretnék idelátogatni még egyszer, imádom a nyelvet. Rengetet gyönyörű dolog van a városban, a kultúra, a csodás műalkotások, a keleti-nyugati dolgok találkozása... alig várom, hogy itt forgathassak valamikor.

– A családodban sok a színész. Mit gondolsz, mit csinálnál, ha nem színészkedhetnél?

– Nem érdekel semmi más. Irodalmat tanultam az egyetemen, mert tényleg csak ez érdekelt. Szeretek olvasni, úgyhogy valószínűleg ilyen területen mozognék.

– Említetted, hogy imádsz fotózni – érdekelnek más dolgok is a színészkedésen kívül? Például írnál szívesen?

– Imádom a fényképészetet. Egy barátomnak segítettem felállítani a stúdióját, cserébe megígérte, hogy kapok tőle segítséget e téren. Szeretek írni is, érdekel a divat, és tulajdonképpen élem a zűrös amerikai álmom.

– Mi a mottód?

– Tudom, hogy klisésen hangzik, de minden az őszinteségen alapszik, a becsületességen, az elveid, a morális értékeid határozzák meg azt, ki is vagy valójában. Fontos, hogy önmagad légy – én ez alapján élem az életem.

– Van valaki, akit csodálsz?

– Nagyon tisztelem Bill Gatest, hiszen olyan dologgal foglalkozott, amit igazán szeretett, és egy idő után mindez kifizetődött, ráadásul ekkora mértékben. Szerintem ez nagyon lenyűgöző.

– Mi alapján választod ki, mit veszel fel? A márka fontos számodra?

– Mindegy, hogy farmerről vagy pólóról van szó, ha megakad rajta a szemem, és látom magam előtt, miféle őrült dolgokat élek majd át benne, megveszem. A divatkritikusokat nem érdekli, hogy neked tetszik-e az, amit viselsz, akkor legalább téged érdekeljen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek