Starity

Bizarr! Újszülöttet kötözött esküvői ruhájára

2014. június 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shona Carter-Brooksot több ezren támadják online, miután kiderült, újszülött kislányát esküvői ruhája uszályára csatolta, és vonszolta végig a templomon.

hirdetés
Bizarr! Újszülöttet kötözött esküvői ruhájára

Online közfelháborodást keltett az az újdonsült feleség, aki újszülött kisbabáját esküvői ruhája uszályára csatolta, s vele együtt sétált végig az oltárhoz vezető úton. Shona Carter-Brooks azzal védekezik, hogy a kislány ébren volt, biztonságban, és Jézus Krisztus védelmezte.

A bizarr esküvői mutatvány több ezer embert megmozdított, s most fiókja megtelt támadó üzenetek százaival. A Nashville mellett élő páros elmondta, hogy Aubrey mindössze egy hónappal a ceremónia előtt született, és úgy gondolták, igazán meghitt dolog lenne vele együtt végigsétálni a templomban.

„Már ne haragudjatok, de ha ezt végig kellett volna néznem, kitéptem volna a gyereket onnan” – írta az egyik hozzászóló. Shona csak annyit fűzött hozzá, megtehetnek bármit, amit akarnak, mert Jézus az ő oldalukon áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek