Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. június 03. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens és Kaley Cuoco frizurát újított, Ian Somerhalder sokkolta rajongóit, Demi Lovatónak lett egy rajongói klubja, PSY pedig ismét történelmet írt. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Vanessa Hudgens bezöldült

A színésznő az utóbbi időben gyakran váltogatja frizurájának színét: fokozatosan egyre szőkébb lett, a minap viszont szőke loknijait kékeszöldes színűre festette. Új hajáról pedig egy fotót is posztolt az Instagramra, melyhez egy Janet Fitch-idézetet írt.

*

Vámpírnaplók: eldőlt Damon sorsa?

Spoiler! Ian Somerhalder meglepő fotót osztott meg nemrégiben az Instagramon, melyen elméletileg Damon sírköve látható. „Nyugodt békében Damon Salvatore #GameOver” – írta a képhez.

Sokan rögtön kétségbeestek amiatt, hogy Ian nélkül folytatódik a sorozat, de Julie Plec korábban úgy nyilatkozott a TVLine-nak, hogy Damon és Bonnie nem örökre tűntek el, még fogjuk őket látni.

*

Kaley Cuoco Pán Péterré vált

Az Agymenők sztárja áprilisi hajvágása után most ismét meglátogatta fodrászát és Jennifer Lawrence-hez hasonlóan ő is pixie-s frizurát újított, amivel természetesen rögtön el is dicsekedett az Instagramon.

„Köszönöm @clsymonds, hogy előhoztad a Pán Pétert belőlem” – fűzte hozzá a fotóhoz a 28 éves színésznő.

*

2 milliárdan nézték meg a Gagnam Style-t

PSY 2012 nyarán robbant be a köztudatba Gagnam Style című slágerével, mely nem kevés rekordot megdöntött akkor, most pedig két év elteltével ismét történelmet írt, ugyanis ez a YouTube történetében az első videó, ami elérte a 2 milliárdos megtekintést.

Egészen pontosan május 30-án, pénteken lépte át ezt a mérföldkövet a klip, ami eddig is a legtöbb nézővel rendelkező videóként volt titulálva, hiszen eddig csak 2014-ben 100 millió embert vonzott a legnagyobb videómegosztón.

Az új rekord miatt pedig a számlálóhoz apró táncoló PSY-figurákat raktak a YouTube üzemeltetői.

*

Smink nélkül pózolt Ashley Greene

A 27 éves színésznő is beállt azon hírességek sorába, akik megmutatták magukat a nagyvilágnak smink nélkül, ugyanis május utolsó napján egy barátjával közös fotót posztolt Instagram-oldalára, amin mindenféle kencefice nélkül pózol.

*

Vin Diesel még mindig nem tette túl magát Paul Walker halálán

A 46 éves színész továbbra is gyászolja tragikusan elhunyt kollegáját és barátját, aki immár hat hónapja nincs közöttünk. Vin egy újabb közös fotóval emlékezett Facebook-oldalán Paulról.

„Hat hónapja ment el és én még mindig úgy megyek a Fast & Furious 7 forgatására minden reggel, hogy azt várom, láthatom a testvéremet...” -
írta a képhez.

*


Klubot alapított Demi Lovato

„Most már van egy rajongói klubom! Csatlakozzatok a Lovato Clubhoz, hogy elsőként juthassatok hozzá a jegyekhez a világ körüli turnéhoz! Komolyan, rohadt izgatott vagyok, hogy elmondhatom nektek srácok, hogy mi minden tartozik a klubhoz havonta. Bárcsak elmondhatnám most!” – tweetelte izgatottan az énekesnő egy videó kíséretében.

A tagság ára 29,99 dollár, azaz közel 7 ezer forint, cserébe viszont a jegyek mellé kulisszák mögötti betekintést, versenyeket, ajándékokat, fórumokat, valamint exkluzív fotókat és videókat is ígér Demi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek