Starity

Hirességek rövid házassága

2010. augusztus 31. 17:05   |   Szerző: Cuki baba

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok világában az esküvő talán inkább tekinthető bulizási lehetőségnek, a házasság pedig a szükséges rossz, amely alig tart tovább a nászútnál.

hirdetés
Hirességek rövid házassága

A hírességek világában sok rövid életű házasság jön létre. Íme néhány közülük.

Jennifer Lopez és Chris Judd, házasságuk 10 hónapig tartott, egy klipforgatáson ismerkedtek meg. 2001-ben összeházasodtak, és tíz hónap múlva el is váltak .

Elizabeth Taylor és Conrad Hilton, 8 hónapig éltek törvényes házasságban, Elizabeth még csak 19 éves volt, amikor 1950-ben hozzáment a milliárdos hotelörököshöz. Élete során nyolcszor ment férjhez .

Renee Zellweger és Kenny Chesney, 7 hónap. A színésznő egy jótékonysági rendezvényen ismerte meg a countryzenész párját, az első randevújuk után 4 hónappal házasodtak össze, és még abban az évben elváltak. A színésznő később azt mondta, ez a házasság élete legnagyobb hibája volt.

Axl Rose és Erin Everly, 7 hónap. A rocker megzsarolta barátnőjét, hogy ha nem megy hozzá, akkor öngyilkos lesz. Azonban a villámesküvő után egy hónappal mégis a férfi akarta elhagyni a feleségét, aztán egy fél év után végül meg is tette .

Charlie Sheen és Donna Peele, 4, és fél hónap.A színész azzal ünnepelte 30. születésnapját, hogy feleségül vette Donna Peele modellt, akit alig hat héttel korábban ismert meg, nem hiába volt rövid életű házasságuk hiszen alig ismerték egymást.


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek