Starity

Megjelent a Sharknado 2 előzetese

2014. június 06. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került fel a YouTube-ra az első rövidke trailer a tavaly nyáron megjelent film folytatásához.

hirdetés
Megjelent a Sharknado 2 előzetese

Vigyázat, idén nyáron ismét jön a cápavihar! Legalábbis az amerikai Syfy nevezetű csatornán biztosan, ugyanis a tavaly júliusban debütált Sharknado című horror folytatását, a Sharknado 2: The Second One-t ekkor tűzik képernyőre az USA-ban.

Így hát néhány napja meg is jelent a folytatás első hivatalos előzetese, mely mindössze 20 másodperces, de tökéletesen magába foglalja a történetet és a közelgő eseményeket – amelyek ugyanígy történtek meg az első részben, de ezúttal a cápák és a vihar is sokkal nagyobbnak ígérkezik.

Az első film főszereplői, Ian Ziering és Tara Reid természetesen ezúttal is láthatóak lesznek a képernyőkőn, de mellettük szerepet kapott még a folytatásban például Vivica A Fox, Mark McGrath, Kari Wuhrer, Kelly Osbourne, Andy Dick, Billy Ray Cyrus, Judd Hirsch, Kurt Angle és Perez Hilton is.

A hírek szerint pedig már a harmadik rész is tervben van, annak ellenére, hogy az elsővel sem arattak túl nagy sikert B-kategóriás film révén, így valószínűleg a második sem fog a bevételi és eladási listák élére kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek