Starity

Daganatos gyerekeken segítenek a magyar sztárok

2014. június 07. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 15-én rendezik meg az élményterápiás Bátor Tábor jótékonysági napját, amelyen több hazai sztár is részt vesz majd.

hirdetés
Daganatos gyerekeken segítenek a magyar sztárok

„A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan, és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki” – mesélte az egyik daganatos kisfiú.

Az élményterápiás módszerrel a gyermekek közérzetét, egészségi állapotát és embertársaikhoz való viszonyát javítják. Az eseményen évente több mint hétszázan vesznek részt, köztük daganatos, cukorbeteg, hemofiliás és krónikus ízületi gyulladástól szenvedő kicsik. A táborozók többek között lovagolhatnak, íjászkodhatnak, kézműveskedhetnek és színjátszhatnak is, ráadásul számukra mindez ingyenes. Az elmúlt 13 évben 4500 súlyos beteg feledhette el egy kis időre búját, baját.

A rendezvényen olyan hazai sztárok fognak megjelenni, mint a Magashegyi Underground tagjai, a FiSH! zenekar, az Ozone Mama, vagy Karai Anna és a Paramore tribute bandája. Az utóbbi énekesnő a jótékonykodók közt a Facebook-oldalán kisorsolja legújabb EP-jének öt példányát is. Az adakozás a belépő a táborba, a sztárok pedig futással, majd koncertezéssel veszik ki részüket a szórakoztatásból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek