Starity

Laura Prepon, mi van a táskádban?

2014. június 07. 17:05   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elárulta mit tart a táskájában, amit mindig magával visz, ha elmegy otthonról.

hirdetés
Laura Prepon, mi van a táskádban?

Az Azok a 70-es évek sztárja megmutatta az Us Weekly riportereinek Alexander Wang-táskája tartalmát, mely alján elszórva egy-egy dollárt vagy eurót is találhatunk, és a napszemüvegét, MacBookját és iPhone-ját sem hagyja otthon, ha kimegy az utcára. Az amerikai sztárnál mindig van egy-két falat, most éppen banánt, almát és egy furcsa kinézetű salátát vitt magával.

„Most éppen  Joe Manganiello helyes életmódról szóló, férfiak számára készített és az izmok erősítését segítő könyvét olvasom, de én mindenesetre megvettem, mivel szeretek olvasni az egészéségről és a fitneszről” – nyilatkozta Laura, majd mesélt az ajándékba kapott kulcstartókról is: – „A legjobb barátomtól, az ügyes kezű Josh Warnertől kaptam őket, melyeket saját maga készített. Gyönyörű, ezüstből készített kulcstartók ezek.”

„Amikor repülök, mindig szükségem van az EarPlanes füldugóimra, mert a légnyomás miatt bekövetkező változások zavarják a füljárataimat” – majd végül egy szeretett old-school eszközéről beszélt – „Van egy ősi zip meghajtóm, ami csak hánykolódik a táskámban. Olyan elavult, hogy biztos vagyok benne, hogy nem tudna rácsatalakozni a MacBook Airemre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek