Starity

Ruhamustra: CFDA Fashion Awards 2014

2014. június 08. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk milyen ruhakölteményekben mutatkoztak az idei díjátadón a hírességek!

hirdetés
Ruhamustra: CFDA Fashion Awards 2014

Június 2-án került megrendezésre a 2014-es CFDA Fashion Awards, amit a New Yorkban található Lincoln Centerben, azon belül pedig az Alice Tully Hallban tartottak meg. A nyertesek listáját már korábbi cikkünkben megtekinthettétek, és Rihanna minden tekintetet magára vonzó ruhájáról is beszámoltunk, de rajta kívül végig vonult még számos más sztár is a színes szőnyegen, így lássuk most, hogy kik hogyan festettek!

Lupita Nyong'o sem egy hétköznapi ruhában jelent meg. Ez a Suno márkájú kreáció azonban nem igazán volt nyerő választás, ugyanis előnytelenül áll a színésznőn, viszont Sophia Webster-cipőjéért jár a piros pont.

Jennifer Hudson lenyűgözően festett ebben a szimpla, fekete Kaufmanfranco-estélyiben, amit felső részének szabása tesz különlegessé és szexissé, az i-re pedig piros rúzsa tette fel a pontot.

Az egykori pletykafészek ismételten bebizonyította, hogy nem tud hibázni. Blake Lively választása egy aranyszínű Michael Kors-miniruhára esett, amihez Casadei-magassarkút, karika fülbevalót, hajpántot és hatalmas karkötőket párosított.

Sophia Bush is elegánsra vette a figurát ezzel a virágmotívumokkal díszített Marchesa-dresszel, amihez Stuart Weitzman által tervezett szandált, Rauwolf-retikült és Dannijo-ékszereket választott, bár mi a helyében a nyakláncot otthon hagytuk volna inkább.

James Marsden is rendesen odatett magáért, amikor úgy döntött, hogy egy Todd Snyder által megálmodott öltönyben képviseli férfitársait a díjátadón.

Joan Smalls topmodell egy éjkék Prabal Gurung-estélyiben mutatkozott, ami tökéletesen kiemelte alakját és a férfiak nagy örömére hosszú lábát is megvillantotta a szoknya oldalkivágásának köszönhetően.

A World Music Awardson viselt ruhája után valamivel visszafogottabbra vette a figurát Chanel Iman, aki ezzel a dögös, fekete Monique Lhuillier-darabbal megszakította eddigi Reem Acra-szériáját, de határozottan jó döntés volt.

Heidi Klum ebben a lenge, narancssárga, Donna Karan által tervezett maxiruhában jelent meg. Lábbelijét és retiküljét Jimmy Choonak köszönhet, ékszerei pedig Lorraine Schwartztól származnak.

Alessandra Ambrosio ebben a csábos piros Nonoo-ruhában, Jennifer Fisher-ékszerekben és Tod’s-retiküllel a kezében érkezett meg a díjátadóra, ahol mosolyogva pózolt a fotósoknak.

Karlie Kloss ezúttal nem igazán tett ki magáért, ugyanis a Band of Outsiders kollekciójából származó ruha nem állt a legelőnyösebben rajta főként felül, a mellrésznél és emellett alul is találtunk egy kifogásolható dolgot, mégpedig cipőjét.

Áprilisban hozta világra első kisfiát Olivia Wilde, de kirobbanó formában van, amit ebben a fekete Decades LA-dresszben is bizonyított, amihez Stuart Weitzman-magassarkút és retikült, valamint Cartier-ékszereket párosított.

Keri Russell Rosie Assoulintól származó fekete-fehér ruhája alapjában véve nagyszerű lenne, ám rajta ezzel a selyemsálszerű dologgal eléggé furcsa az összhatás, mert ugye a kevesebb néha több.

Busy Philipps ebben a piros, Honor márkát viselő ruhakölteményben jelent meg, ami, el kell ismerni, remek választás volt, de mivel a nyakrész magasabb és csipkézett, az az Irene Neuwirth-nyaklánc már nem kellett volna hozzá.

Solange Knowles is lenyűgöző összeállításban jelent meg: Calvin Klein kollekciójából származik pezsgőszínű ruhája, ékszerei pedig Jennifer Fisher munkájának gyümölcsei, haja miatt viszont olyan érzésünk támad, mintha véletlenül belenyúlt volna a konnektorba indulás előtt.

Hiába villantotta meg fogkrémreklámba illő mosolyát Marion Cotillard, még ez sem tudja elterelni figyelmünket erről a borzalmas Dior-ruháról, ami a plusz réteg nélkül egyébként mesésen nézne ki. Kiegészítői között pedig szerepel egy Dior-gyűrű és egy óra, egy Swarovski-retikül, valamint egy Chopard-nyaklánc.

Emmy Rossum ezúttal sem hazudolta meg önmagát, ugyanis mesésen festett ebben a J Mendel-ruhában, amihez Manolo Blahnik-magassarkút és Van Cleef & Arpels-gyűrűt húzott.

Jaime King választásával nem vagyunk teljesen kibékülve. Hiába Calvin Kleintól származik ez az elefántcsontszínű ruha, szakadsága és furcsa fazona miatt inkább másra voksolnánk. Viszont a Casadeitől származó lábbelijéért, Leisure Society-napszemüvegéért és Ana Khouri-ékszereiért odáig vagyunk.

Nem James Marsden volt a férfi nem egyetlen képviselője, hiszen Sebastian Stan is jelenést tett a díjátadón egy sportosabb, ugyanakkor mégis elegáns Public School-szerelésben.

Hilary Rhoda is J. Mendel egyik kollekciójának darabja mellett döntött, mivel valószínűleg jól tudta, hogy ezzel a csipkés estélyivel nem tud mellé lőni – és bizony így is lett, elképesztően nézett ki.

Zoey Deutch tetőtől talpig Rebecca Minkoffba öltözött, szettjének pedig majdnem minden egyes darabja tökéletes választás, egyedül cipőjével nem vagyunk kibékülve.

Brie Larson egy bájos DVF márkájú ruhában jelent meg, ami fekete színben pompázik és aranyszínű csillagok díszítik.

Kicsit olyan érzésünk van, hogy Anne Vyalitsyna eltévesztette a házszámot, ugyanis ebben a bő Jonathan Simkhai-outfitben inkább egy pizsamapartin állná meg a helyét. Mi tagadás, szörnyen áll rajta, hiszen amúgy is vékony alkatát még soványabbá varázsolja.

Naomi Campbell szenzációsan festett ebben a Marc Jacobs által tervezett szürke és ezüstszínű ruhában, amihez Lorraine Schwartztól származó ékszereket párosított.

Nem túl meglepő módon Rachel Zoe egy sajáttervezésű kreációt viselt, ami viszont olyan, mintha néhány számmal nagyobb lenne, a szoknyarésznek pedig zsákszerű hatása van.

Végül pedig következzen Bridget Moynahan, aki egyike volt azoknak, akik egyértelműen vitték a pálmát ruhaválasztásukkal. Ez a lila, Lela Rose-estélyi ugyanis príma választás volt és szerencsére az ékszereket sem vitte túlzásba, mindössze Jennifer Fisher által tervezett gyűrűket és fülbevalót viselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek