Starity

Megérkezett Anton Ewald új EP-je

2014. június 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd énekes-koreográfus kiadta legújabb EP-jét, mely négy dalt tartalmaz, köztük élete első duettjét is.

hirdetés
Megérkezett Anton Ewald új EP-je

A svédek egyik legnagyobb kedvence, a táncosból lett énekes, Anton Ewald régóta ígérget új dalokat a rajongóinak, akik az idei Melodifestivalen óta nem sokat hallhattak kedvencükről.

Anton a múlt héten be is jelentette, hogy legújabb EP-je On My Way címmel lesz elérhető június 9-től, de a Spotify nevű zenemegosztó oldalon már 5-étől elővételbe kapható volt a prémium tagok számára.

A korongon négy dal található: a gyönyörű Prison, ami Ewald első lassabb, érzelmesebb jellegű dala, a dán énekes Christopher Nissen barátnőjével, a szintén énekes Medinával közös This Could Be Something, illetve két J-Sonnal írt dal, a Saved The Last Dance, a maga funkys hatásával, illetve a Should've Named You Trouble.

Az On My Way már most hatalmas siker, az első két órában az iTunes negyedik helyére jutott, amit Anton nem győzött elégszer megköszönni rajongóinak Twitter-profilján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek