Starity

Arch Enemy: debütált az új album

2014. június 10. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap került a boltok polcaira az új Arch Enemy-album, bár egyes országokban csak mától kapható.

hirdetés
Arch Enemy: debütált az új album

Hivatalosan is debütált a várva várt Arch Enemy-album, amelyen a rajongók először hallhatják a banda új énekesnőjét, Alissa White-Gluzt énekelni. A The Agonist egykori pacsirtája márciusban vette át a frontemberi posztot Angela Gossow-tól, aki most már családjának szeretné szentelni idejét, de emellett a csapat menedzsere marad.

Az új felállás beharangozó tétele az album névadó dalához, a War Eternalhoz készült kisfilm volt, amely sikere napról napra növekszik, már a hárommilliós nézettséget is túlszárnyalta. Ezután megjelenítették az As The Pages Burn című dalukat, amelyhez egy szöveges videót is készítettek, májusban pedig debütált legújabb kisfilmjük, a You Will Know My Name, amely első kislemezük címét is viseli.

Az új korong megjelenése kapcsán bemutatásra került az album bónuszdala, a Breaking The Law. Az Arch Enemyt az új felállásban a magyar közönség is megtekintheti idén a Pécs melletti Malomvölgyi Arborétumban megrendezésre kerülő Rockmaraton fesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek