Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. június 10. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme, a legjobb sztárfotók a múlt hétről, köztük Ian Somerhalder, Amanda Seyfried, Emmy Rossum és Nicky Hilton képeivel!

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Dianna Agron beöltözött

„A dolgok, amiket szeretek Sydneyben. Az iskolai egyenruhák. Vajon most mit mondana J'amie? Tengerparti fiú” – fűzte hozzá múlt hétfőn a közösségi oldalaira feltöltött bohókás fotóhoz a színésznő.

Taylor Swiftnek ennyire hiányzik a macskája

Az énekesnő jelenleg Japánban turnézik, azonban ennivaló szőrmókját, Mereditht nem vihette magával és már nagyon-nagyon hiányzik neki. Ezt pedig június 2-i fotója is bizonyítja: „Egy kiszámíthatatlan és impulzív döntéshozatal az eredménye annak, hogy hiányzik a szobatársam.”

Lady Gaga a kutyájával szörfözött

A lédi tündéri kutyusával, Asiával karöltve tengeti a mindennapjait, közös kalandjaikról vagy éppen pihenésükről pedig folyamatosan tájékoztatja rajongóit a közösségi profiljain. Múlt héten például szörfözni is voltak, amiről természetesen fotó is készült és végül az interneten landolt.

Ed Sheeran ünnepelt

Az énekes vadonatúj dala, a Sing ugyanis az Egyesült Királyság hivatalos slágerlistájának élén landolt és bármilyen nehéz is elhinni, ez volt Ed első #1 dala, így rendkívül boldog volt, örömét pedig meg is osztotta a fanokkal.

Ian Somerhalder beszédet mondott

A Vámpírnaplók sztárja köztudottan lelkes és elszánt környezet-, valamint állatvédő, így nemrég esélye adatott a barbadosi parlamentben, sok-sok fejes és az ENSZ Környezetvédelmi programjának vezetői előtt beszédet mondani a UNEP jószolgálati nagyköveteként.

„Wow. Ez annyira szürreális. Köszönöm mindannyiótoknak, akik melletem álltok ma” – írta a fotóhoz, amin beszédjével a szájában pózol.

Shay Mitchell, Troian Bellisario és Ashley Benson eltévedtek?

Ilyen az, amikor a csinos kis hazudozók Charlie angyalaiként rejtélyeket oldanak meg Scooby-Dooék csodajárgányával. Ez aztán az igazi sorozat-kavalkád!

Csontvázzal edzett Vanessa és Stella Hudgens

„Fittek leszünk Mr Skellingtonnal. Lol” – osztotta meg Instagram-profilján a 25 éves színésznő, aki húga és Laura Jayne New társaságában vett részt a Studio Cityben található WundaBar Pilates egyik óráján.

Christina Perri szabadságra ment

„Oh, helló, zsinórban 143 munkanap... pápá! Kezdődik a vakáció!” – újságolta el boldogan a Facebookon az énekesnő, aki tényleg eseménydús évet tudhat maga mögött, így teljesen megértjük örömét.

Ellie Gouldingnak új barátai lett

Az énekesnő múlt héten először összebarátkozott egy kenguruval, majd másnap megosztott egy fotómontázst is a Facebook-oldalán, melyen többek között egy koalával is pózolt.

Heidi Klum születésnapozott

A topmodell június elsején ünnepelte 41. születésnapját, amit természetesen meg is ünepelt egy kis pezsgővel és egy nevével ellátott tortával.

Amanda Seyfried gésa lett

Meglepő selfie-t tett közzé Instagram-profilján a színésznő. Ebben a gésa-sminkben szinte fel sem lehet ismerni.

Nicky Hilton és Grumpy Cat

A 30 éves divattervező nagyon örült, amikor esélye volt egy közös képet készíteni a világhírű morcos cicussal, akiről nem mondható el ugyanez, legalábbis jól megszokott arckifejezéséből ítélve.

Reese Witherspoon elkapta Sofia Vergarát

Az egykori Dr. Szöszi nemrég rendőregyenruhába bújt, de ha ez még nem lett volna elég ok egy fotót készíteni, akkor az már biztosan jó indok volt, hogy a Modern család sztárja is bepattant mellé a furgonba.

Emmy Rossum motorra pattant

A színésznő tudja, hogyan kell megadni a módját a motorozásnak: egy hófehér koktélruhában, magassarkúban, hátrasimított hajjal és sminkben ült rá a kétkerekűre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek