Starity

Még két évadra berendelték a Pretty Little Liarst

2014. június 12. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két újabb szezonon keresztül még biztosan élvezhetik a nézők a hazug csajok társaságát.

hirdetés
Még két évadra berendelték a Pretty Little Liarst
Fotó: ABC Family

Három hónappal a negyedik évad sokkoló fináléja után tegnapelőtt tértek vissza a csinos kis hazudozók egy vadonatúj szezonnal az amerikai ABC Familyre és, ha ez még nem okozott volna elég örömöt a rajongóknak, az is kiderült, hogy mostanában még biztosan nem kell végérvényesen búcsút venniük kedvenc sorozatuktól.

A Varitey ugyanis szintén tegnapelőtt számolt be arról, hogy az anyacsatorna még az ötödik évad premierje előtt berendelte további két szezonra népszerű tinidrámáját.

„A Pretty Little Liars elfoglalta a méltó helyét a korszellemben és uralkodik a popkultúrában. Örülök, hogy újabb két évadot hozhatunk a rajongóknak, mivel A-nek még sok minden van a tarsolyában a csinos kis hazudozóink számára” – nyilatkozta Tom Ascheim az ABC Family képviseletében.

A Pretty Little Liars jelenleg toronymagasan vezeti az ABC Family nézettségi listáját, ráadásul valószínűleg még hosszú ideig ott is fog csücsülni a képzeletbeli trónon, mivel a csatorna történetében eddig még egyetlen egy műsor sem vonzott közel 4 millió nézőt a televíziók képernyője elé – főként a 12 és 34 év közötti nőket.

Továbbá a közösségi hálókon is hódít az Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale és Shay Mitchell főszereplésével készült széria, ugyanis a legtweeteltebb sorozattá vált a Twitteren és a ListenFirst Media számolt be arról, hogy az Instagramon is egyértelműen tarolt a követők számával.

A tervek szerint a hatodik évadot 2015 közepétől kezdi sugározni az ABC Family, a hetediket pedig 2016 közepétől élvezhetik majd a tengerentúli nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek