Starity

Listaelső lett a Three Days Grace legújabb szerzeménye

2014. június 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai csapat eléről tavaly távozott Adam Gontier frontember, idén március 28-án pedig hivatalosan is átvette az énekes helyét Matt Walst. Ezt követően április 1-jén látott napvilágot a zenekar Mattel közös első szerzeménye, a Painkiller és máris hatalmas sikernek örvend!

hirdetés
Listaelső lett a Three Days Grace legújabb szerzeménye

Alig egy évvel ezelőtt távozott a kanadai post-grunge csapat éléről Adam Gontier frontember, ám a zenekar azóta sem ült tétlenül, és nemrégiben megtalálták Adam utódját Matt Walst személyében. Az új felállású Three Days Grace első szerzeménye, a Painkiller április 1-jén debütált, és nem is kellett sok idő, hogy megnyerje a rajongókat és a slágerlistákat magának.

A Painkiller a készülő nagylemez első előfutára, és bár még csupán két hónapja tette közzé a csapat hivatalos YouTube-csatornáján keresztül, máris egymillió fölötti látogatottsággal büszkélkedhet a szerzemény, mely június 6-án a Mainstream Rock Chart első helyéig küzdötte fel magát – videoklip nélkül! –, ezzel pedig a Painkiller lett a zenekar 12. listavezető szerzeménye.

A csapat tagjai néhány órával korábban megosztottak egy képet hivatalos Facebook-oldalukon keresztül a siker örömére, melyhez a következő sorokat fűzték: „Itt és így ünnepeljük a #1 szerzeményt. További dalokon dolgozunk. Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki támogatja a Painkillert.”


Fotó:Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek