Starity

Faking It: jön a következő évad

2014. június 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színlelésnek még nincs vége – az MTV berendelte a széria második évadát.

hirdetés
Faking It: jön a következő évad

Június 10-én került sor az MTV új sikersorozata, a Faking It évadzárójára – mindössze nyolc epizódot küldtek adásba az első évadból, de tegnapelőtt megerősítették, hogy tíz epizóddal hamarosan érkezik a második szezon.

A történet szerint az öribari Amy és Karma megszállottan vágynak arra, hogy elismertek és népszerűek legyenek a feltűnően melegbarát sulijukban, így egy véletlen folytán, amikor leszbikusoknak nézik őket, elhatározzák, hogy színlelni fognak azért, hogy mindenki kegyét elnyerjék. A dolog egyszerű lenne, ha Karma nem akarná rávetni magát minden percben a suli legnépszerűbb szívtiprójára, és ha Amy nem szeretne bele a legjobb barátnőjébe...

A Faking It átlagosan 1,4 millió nézőt vonzott a képernyők elé hetente, a csatorna vezető elnöke, Susanne Daniels pedig úgy nyilatkozott róla, a Kínos tökéletes társának bizonyult, és alig várják, hogy elolvassák az új évad forgatókönyvét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek