Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. június 12. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Jenner, Ashley Tisdale és Hayden Panettiere frizurát újított, John Legendék családja újabb jövevénnyel bővült, Siát pedig eljegyezték. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Levágatta haját Hayden Panettiere

Néhány napja látogatott el Chris McMillanhoz a színésznő, hogy megváljon hosszú tincseitől és vállig érő frizurát újítson, amiről természetesen rögtön meg is osztott egy fotót az Instagram-profilján.

Fotók: Eugene Gologursky/Getty; Instagram/amyoresman

*

Háromlábú kutyust fogadott örökbe John Legend és felesége

Az énekes és neje, Chrissy Teigen vasárnap vette magához a háromlábú Boston Terriert, aki a Penny nevet kapta. Az új családtagról természetesen rengeteg fotót megosztottak az Instagramon az elmúlt napokban a büszke gazdik.

Fotók: Instagram/John Legend; Chrissy Teigen

*

Rikító zöld tincsekkel nyomul Kylie Jenner

Kicsivel több, mint egy hónap telt el azóta, hogy a 16 éves realitysztár kékes-zöldes színűre festette barna haja végét, most azonban ismét újított. Ezúttal a zöldre esett választása, de nem is akármilyen árnyalatára. Így biztosan nem fog tudni elrejtőzni a paparazzók elől – már ha esetleg el is akarna.

Fotó: Instagram/Kylie Jenner

*

Eljegyezték Siát

Múlt héten töltött fel Instagram-oldalára egy fotót az énekesnő barátja, Erik Anders Lang rendező, melyen egy gyűrű látható. „Ez egy eljegyzési gyűrű, emberek” – fűzte hozzá a képhez, melyhez folyamatosan érkeznek a gratulációk.

Fotó: Instagram/Erik Anders Lang

*

Ashley Tisdale is frizurát újított

A hamarosan oltár elé álló színésznő is vállig érő séróra váltott, bár az övé valamivel hosszabb, mint Haydené, de így is jóval rövidebb a megszokottnál. Ashley-t először június 9-én kapták lencsevégre új frizurájával.

*

Új klipet forgatott Ariana Grande?

„Holnap valami jón fogunk dolgozni” – osztotta meg néhány napja az egykori Nickelodeon-csillag a Twitteren, majd később egy fotót is posztolt, végül pedig azt írta ki, hogy „és végeztünk”. Vajon egy új videoklip van készülőben vagy esetleg fotózáson volt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek