Starity

Megérkezett a Birdman első előzetese

2014. június 13. 11:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt van az első teaser trailer és poszter Alejandro González Iñárritu ősszel érkező alkotásához. A főbb szerepekben Michael Keaton, Edward Norton és Emma Stone láthatók.

hirdetés
Megérkezett a Birdman első előzetese

Alejandro González Iñárritu 2010-ben jelentkezett utoljára a Javier Bardem főszereplésével készült Biutifullal, korábbról pedig olyan sokat méltatott alkotások kapcsán lehet ismerős a neve, mint a 21 Gramm vagy éppen a Bábel. Az Oscar-díjra jelölt mexikói rendező új mozifilmje, a Birdman idén ősszel érkezik, mely eddigi nehezebb témájú drámái után ezúttal egy fekete komédia lesz.

A film történetének középpontjában egy kiégett, idősödő színész, Riggan Thomson áll, aki egykoron egy szuperhős-mozi ikonikus karaktereként volt ismert, most pedig egy Broadway-darabbal próbálja újra sínre vinni kisiklott karrierjét. A címszereplő bőrébe Tim Burton Batman-filmjeinek sztárja, Michael Keaton bújt, riválisaként Edward Norton, problémás lányaként pedig Emma Stone lesz látható. Rajtuk kívül ott lesz még a filmben Andrea Riseborough, Naomi Watts, Zach Galifianakis és Amy Ryan is.

A filmhez tegnap érkezett meg az első ízelítő egy majdnem két perces teaser trailer és egy hivatalos poszter formájában. A Birdman az Egyesült Államokban október 17-én debütál majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek