Starity

Szeptemberben újra turnéra indul Dulce María

2014. június 13. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dulce María legújabb nagylemeze, a Sin Fronteras idén áprilisban jelent meg, ennek kapcsán pedig turnéra indul.

hirdetés
Szeptemberben újra turnéra indul Dulce María

„A brazil rajongók energikusak, a koncerteken egyszerűen érzem a szeretetet és az energiát, ami támogat ez idő alatt. Új városokat ismerhetek meg ezáltal. Annyit akarok velük lenni, amennyit csak lehet” – mondta az énekesnő a RedeTV-nek. „Minden alkalommal, amikor Brazíliába megyek, rájövök, hogy kipróbálhatok valami újat. Amikor ez év márciusában itt voltam, azonnal beleszerettem az acai nevezetű gyümölcsbe. Nagyon finom.”

Dul nemcsak a tipikus brazil ételeket szereti, hanem a zenét is: „Van néhány brazil művész, aki szerepel az iPodomon, amelyeket ajánlok a rajongóimnak, például Ivete Sangalo, Fluke, Anitta, Psirico, Paula Fernandes. Sok ajándékot is kapok a rajongóimtól, brazil márkájú ruhákat, cipőket, amiket szeretek, és minden nap viselek.”

Idén szeptemberben hat város rajongói élvezhetik az énekesnő fent említett albumának slágergyanús szerzeményeit. Íme az időpontok és a városok:

12.09. – Porto Alegre
14.09. – São Paulo
16.09. – Rio de Janeiro
18.09. – Fortaleza
20.09. – Belo Horizonte
22.09. – Curitiba

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek