Starity

Még őrültebb lesz a Sleepy Hollow új évada

2014. június 13. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A határokat fogják feszegetni a készítők, arra kíváncsiak, mennyi fantasyelemet vagyunk képesek befogadni.

hirdetés
Még őrültebb lesz a Sleepy Hollow új évada

Nicole Beharie és Tom Mison, a Fox nagy sikerű Sleepy Hollow sorozatának főszereplői a TV Addictnek meséltek karaktereik, Abbie és Ichabod – vagy ahogy a rajongók szeretik őket hívni, Ichabbie – kapcsolatáról.

„Az emberek annyira akarják ezt a románcot, és azt is megértem, miért akarják és miért gondolják, hogy van köztük valami. Ugyanakkor mégis... mennyire fel tudják húzni a másikat? Azokat a legjobb eljátszani. Nagyon visszafogott páros vagyunk, de egymás idegeire megyünk. És szerintem ezért is szeretik annyira az emberek [Ichabod és Abbie kapcsolatát], mert olyanok vagyunk, mint egy idős házaspár” – mesélte Tom.

„Vagy inkább egy fiatal nő, aki gondoskodik a nagyapjáról” – fűzte hozzá Nicole.

Mint kiderült, a második évad folyamán a készítők a határokat fogják feszegetni – már nemcsak új történeteket fognak kreálni, hanem építik és elmélyítik az eddigieket. „Az írók és rendezők most úgy vannak vele: 'Oké, az emberek befogadták. Menjünk egy kicsit messzebb, derítsük ki, milyen őrültségeket tudnak még tolerálni a nézők.' Reméljük, beválik!”

A sorozat szeptemberben folytatódik a második évaddal, a színészeknek pedig egyetlen egyszerű tanácsuk van a premierrel kapcsolatban: „Csatoljátok be magatokat, készüljetek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek