Starity

Drew Barrymore a rászoruló gyerekeknek segít

2014. június 13. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes Drew Barrymore mindig is példamutató életet élt, és ezúttal is azok segítségére sietett, akik nála kevésbé jó körülmények között élnek. Drew a rászoruló gyerekeket támogatja a Foster Kids kampányában, ennek kapcsán pedig első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak másfél hónapos kislányát, Frankie-t.

hirdetés
Drew Barrymore a rászoruló gyerekeknek segít

Drew Barrymore alig másfél hónappal ezelőtt, április 22-én adott életet férjével, Will Kopelmannal közös második kislányának, Frankie-nek. A büszke anyuka nemrégiben töltött fel közösségi oldalaira egy bájos képet, melyen két kislányával pózol egy Mother Of Dragons (Sárkányok anyukája) feliratú felsőben, melynek érdekessége, hogy ugyanezen felirattal ellátott pólók megvásárolhatók online a Foster Kids oldalán, és a teljes bevételt a gyerekek megsegítésére fordítják a kampány szervezői.

A jótékony céllal készült textilek mindössze 28 dollárért (kb. 6200 Ft) kerülnek forgalomba, és az így összegyűjtött pénzt a Los Angelesi rászoruló gyerekek javára fordítják, mely ügy igen kedves az immár kétgyermekes anyukának.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek