Starity

Jennifer Aniston mint Barbra Streisand?

2010. augusztus 31. 21:09   |   Szerző: AMaya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Anistonnal interjú készült, amely a Harper's Bazaar amerikai divatmagazin szeptemberi számában fog megjelenni. A címlapon és a magazin oldalain Barbra Streisand stílusában pózol.

hirdetés
Jennifer Aniston mint Barbra Streisand?

Jennifer Aniston egyik példaképe, Barbra Streisand amerikai színész-énekesnő előtt tiszteleg a cikkhez tartozó képekkel. A magazinban beszél  Barbra Streisandról is: Gyerekkorom óta imádom őt. Aztán hirtelen, valamilyen társasági alkalomból találkoztam vele, és ott volt teljes életnagyságban. Olyan volt, mintha mindig is ismertem volna.Bármiről lehetett vele beszélgetni, közvetlen volt” – mondta Jennifer.

Ezek után nem meglepő, hogy a képek nagyon jól sikerültek. Tökéletesen azonosult. A beállítás persze tudatos, és a pózok is jobban rásegítettek az egyforma vonások kiemelésében. További képek itt.

És mit szólt a képekhez Barbra?

„Megtisztelő, hogy Jennifer Aniston az én stílusom elevenítette fel a Harper’s Bazaar képein. Bűbájos teremtésnek tartom, és nagyon jól sikerültek a fotók. Bárcsak hepehupásabb lenne az orra.” – írja Streisand a honlapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek