Starity

Massa hétvégén ismét a Hungaroringen száguld

2010. augusztus 31. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Formula–1-es Ferrari-istálló brazil versenyzője, Felipe Massa hétvégén ismét Magyarországra látogat, ezúttal a Ferrari Racing Days sztárvendégeként.

hirdetés
Massa hétvégén ismét a Hungaroringen száguld

Felipe Massa egy rövid látogatást tesz Budapestre, hiába voltak már  idén egyszer az F–1 pilótái a Hungaroringen. A brazil pilóta versenygéppel fog pár bemutatókört száguldani a magyar pályán a publikum előtt, a Ferrari Racing Days betétprogramjaként. A rendezvény három napig fog tartani, Massa vasárnap lép pályára.

Az esemény a Ferrari Challenge bajnokságsorozat idei ötödik állomása. Akik kilátogatnak a helyszínre, végigizgulhatják a Ferrari F430 Challenge európai és olasz bajnokságsorozatában induló pilóták pole-pozíció megszerzéséért folyó kvalifikációs küzdelmét. 

Ameddig a pilóták készülődnek majd a megmérettetésre, a nézőket nem fogják hagyni unatkozni. Demonstrációs futamon indulnak az F–1 Clienti pilótái, akik az elmúlt évek Formula–1-es versenyautóival tartják melegen az aszfaltot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek