Starity

Sztárok és kedvenc ruhadarabjaik — IV. rész

2014. június 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nadrág, egy dzseki, egy napszemüveg vagy akár egy hétköznapi póló: a sztároknak is vannak kedvenc gönceik, melyeket legszívesebben akár minden nap hordanának.

hirdetés
Sztárok és kedvenc ruhadarabjaik — IV. rész

Chris Pine

A Kémes hármas 33 éves sztárja imádja a flanelingeket, kockás piros ingek pedig rakatszámra fellelhetőek szekrényében. Ha repülőgéppel utazik, hokimeccsre megy vagy egyszerűen leugrik a boltba, legtöbbször egy póló–ing kombót láthatunk rajta.

Brad Pitt

A színész egyik kedvenc ruhadarabja az alábbi krémszínű naci, amihez többnyire Palladium-cipőket húz. Brad egyébként is az egyszerűség híve, a pasztellszínű cuccok pedig öltöztetik!

Nicole Richie

Nicole egyik kedvenc ruhadarabja ez a kék farmerdzseki – ám annyira tetszett az egyik 2010-es összeállítása, hogy két hónappal később ugyanabban a szerelésben lépett utcára, ami sztároknál igencsak ritka jelenség.

Keira Knightley

A brit színésznő 2011 elején esett szerelembe ezzel a báránybőr Burberry-kabáttal, még ha pólót és farmert viselt is, igazán előkelően festett benne. A leopárdmintás sálat imádjuk!

Rihanna

Az énekesnő imádja ezt az Alexander Wang-topot – és miért is ne tenné? Tökéletes testtel rendelkezik, ezt pedig nem fél megmutatni. Többek között április 21-én Los Angelesben, majd Párizsban is ebben tűnt fel július elsején.

Demi Lovato

Az X Factor ítészének egyik kedvenc darabja ez a kekizöld dzseki, amit 2013-ban, de idén is előszeretettel hordott (2013 áprilisában Gwyneth Paltrow is megirigyelte stílusát, és beújított egy ilyen dzsekire).

Kristen Stewart

Az Alkonyat sztárja stílusa mindig is vitatott volt, de kétség sem fér hozzá, hogy egyedi ízléssel rendelkezik. Imádja a könnyed bőrszerkókat, szakadt, fekete farmerokat – egyik kedvenc ruhadarabja mégis ez a sötét dzseki, amit estélyire vagy kapucnis pulcsira egyaránt felhúz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek