Starity

Sam Claflin az év férfija

2014. június 14. 22:10   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színészt választotta a Glamour az év férfijának – az interjúban többek közt beszámolt Jennifer Lawrence-szel való kapcsolatáról is.

hirdetés
Sam Claflin az év férfija

Nem véletlen, hogy idén Sam nyerte el a brit Glamour Év férfija címet – a győzedelmeskedése kapcsán a magazin interjút és új fotósorozatot készített vele.

Mint minden alkalommal, most is szóba került Jennifer Lawrence, akiről Sam a lehető legpozitívabban nyilatkozott. „Ő egy fiatal, tehetséges bénaság, aki ilyen fiatalon Oscart nyert, és az egész világ szereti őt. Mind egy szálig megérdemli a dicséreteket, amiket kap. Inspiráció számomra, akárcsak mindenki másnak, és örültem a lehetőségnek, hogy vele dolgozhattam.”

A tavalyi év ötödik legjobban keresett filmje, Az éhezők viadala második része volt Sam eddigi legnagyobb sikere a pénztáraknál, a rajongók eleinte mégsem voltak elégedettek a Finnick szerepére kiválasztott színésszel.

Belefutottam néhány kommentbe a castinggal kapcsolatban. Mindenhol csak ezeket lehetett olvasni. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy átesek egy komoly műtéten, hogy mindenki boldog lehessen. Brad Pitt fiatalkori arcával, Zac Efron kockahasával,  Dwayne Johnson mellizmával,  Channing Tatum bal vádlijával! De lehetetlen mindenkinek a kedvére tenni. Így bíztam a csapatban, ami elhozta Katniss Everdeent Jennifer Lawrence személyében. Megvolt az okuk, hogy engem választottak, és én mindent megtettem, hogy eloszlassam a kételyeket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek