Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. június 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Justice feldolgozta Hayley Williams és Zedd dalát, Nicole Richie és Idina Menzel hajszínt váltottak, Aaron Paul pedig csúnyán átverte a rajongókat.

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Aaron Paul megviccelte a rajongókat

A színész a Huffington Post irodájában járt a napokban, ahol mindenkit felcsigázott – majd elszomorított, mikor arról mesélt, sorozata, a szeptemberben véget ért Breaking Bad folytatódik.

“Már tudjátok, nem? Nem hiszem, hogy el kellett volna árulnom, de igen... újabb évadot csinálunk!” – később nevetve hozzáfűzte: “Nem, ez kamu! Nem fog megtörténni, srácok, ugyan már!”

*

Nicole Richie kékre váltott

Nicole Richie vadonatúj, kékes árnyalatú frizurájával lépett utcára június 13-án, Los Angelesben. A 32 éves divattervező korábban a lilát is kipróbálta, bevallása szerint kislánya miatt váltott színt ismét, az iskolájában ugyanis ő a legnépszerűbb anyuka. – „Mindenki leszólít, amikor érte megyek, mert azt hiszik, a Jégvarázs egyik karaktere vagyok!”

*

Winona Rydernek óriási pocakja van!

Winona Rydert csütörtök délután kapták lencsevégre a fotósok legújabb filmje, az Experimenter forgatásán a brooklyni Ditmas Parkban. Szerepe kedvéért álpocakot viselt.

A Peter Sarsgaard főszereplésével készülő film 1961-ben játszódik, a híres szociálpszichológus Stanley Milgram életébe és kísérletébe nyújt betekintést.

*

Victoria Justice feldolgozta a Stay The Nightot

A 21 éves énekesnő saját előadásmódjában felénekelte a Zedd–Hayley Williams-duettet, a Stay the Nightot, melyről a videót a Keek-fiókjára töltötte fel, Zedd pedig rövidesen köszönetet is mondott a coverért a Twitteren.

*

Kylie Jenner átfestette a haját

Nyugodj békében, Kylie Jenner elektrikus kék hajszíne! A Kardashian–Jenner-klán legfiatalabb tagja visszafestette haját szimpla feketére, melyről az Instagramon is közzétett egy fotót.

*

Idina Menzelt öregíti új frizurája

A Let It Go énekesnője elsaszerű, „kétperces” frufrut vágatott magának a napokban, melyről saját Insta-profilján számolt be. A 43 éves Idina sokkal idősebbnek tűnik így, mint középen elválasztott hajjal, de sosem cserélné le kedvenc fodrászát, Ted Gibsont.

*

Itt az Alien akusztikus változata

Megjelent a Britney Spears nyolcadik stúdióalbumán szereplő Alien című dal akusztikus változata a Country Club Martini jóvoltából (akik korábban a szintén Britney Jeanen szereplő Passengert is elkészítették), mely során nem használtak autotune-t!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek