Starity

Mi lett veled, Axl Rose?

2014. június 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2008 novemberében a Chinese Democracy névre keresztelt Guns N' Roses-album megjelenése és az azt követő turné óta először hallat magáról Axl Rose.

hirdetés
Mi lett veled, Axl Rose?

Az énekes nemrégiben a Futball Világkupa alkalmából forgatott egy közel két és fél perces kisfilmet a Budweiser sörgyártó cég jóvoltából, ám inkább döbbenesre, mint felemelőre sikerült, ugyanis Axl rajongói nem győztek csodálkozni azon, hogyan is fest az egykoron jóképű zenész.

A kisfilmben a Paradise City című GNR-dalt hallhatjuk rapesített változatban, valamint Axl mellett olyan neves sportolók tűnnek fel, mint a brazil focista Hulk, a brit Gary Cahill, a kameruni Samuel Eto'o és a southamptoni Yoshida, akik ezúttal átvállalták magukra a rocksztárszerepet, ugyanis a reklám jelmondata az, hogy „A Világkupán, srácok, ti vagytok a rocksztárok”.

Ugyan Axl Rose elmondása szerint a Guns N' Roses jó néhány számot felvett, amikor legutóbbi stúdióalbumukat rögzítették, és készülnek is a visszatérésre, egyelőre még semmi jele annak, hogy ismét színpadon láthatnánk a zenészt, aki megdöbbentően el van hízva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek