Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. június 15. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valaki csupaszra vetkőzött, más nyaralni ment, vagy éppen szülinapozni barátaival. Nézzük, mi történt kedvenc sztárjainkkal az elmúlt héten!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Lady Gaga meztelenkedik

Az énekesnő mostanában egyre jobban rá van kattanva a 80-as éveket idéző parókákra, és most Instagram-fiókján mutatta meg kedvencét. Lady közel járt ahhoz, hogy villantson, azonban sikerült a jó ízlés határain belül maradnia. A fotóhoz annyit fűzött hozzá, hogy „Baby”.

Beyoncé készül a turnéra

Hamarosan startol az On The Run turné, aminek főszereplője Amerika kedvenc házaspárja, Beyoncé és Jay-Z. Az énekesnő már elkezdett próbálni, de követőivel nem volt rest megosztani egy jól elkapott pillanatot: „Úgy érzem, én vagyok a legszerencsésebb lány, hogy mikrofont tarthatok. Hálás vagyok, hogy azt tehetem, amit szeretek. Köszönöm. Imádlak titeket.”

Shay Mitchell és a pólója

Ha már Beyoncénál tartunk, más is örül annak, hogy mikrofont ragadt! A Pretty Little Liars sztárja megmutatta, mekkora rajongó: „Én, önmagam és Beyoncé – fűzte hozzá Shay a fotóhoz.

Adam Lambert ismét szemceruzát ragadt

Már több, mint két éve annak, hogy Adam Lambert „halottnak nyilvánította” a glamet és a sminket, s belekezdett egy letisztultabb korszakba. Az extravagáns énekes azonban péntek 13-án ismét szemceruzában mutatkozott: Lambert sminkesének, Sutannak volt hivatalos születésnapjára, és az ő tiszteletére vette elő MAC készletét.

Katy Perry managere népszerű

Katy Perry managere, Bradford Copp, június 14-én ünnepelte születésnapját, amire megannyi celeb hivatalos volt. A fotót Sarah Hudson osztotta meg Instagramján, amin láthatjuk Adam Lambertöt, Ferrast, David Hudsont (Katy Perry testvérét), és Markus Molinari-t. A bulin természetesen az énekesnő is részt vett.

Fotó: sarahhudsonxx

Fotó: @angelawoodmusic

Joe Jonas lazít

A Jonas Brothers sármos tagja, Joe Jonas, mostanában eléggé aktív volt a képmegosztó oldalon. Most egy lazítós, fekete-fehér fotót posztolt magáról: „az almalé a legjobb” - írta.

Victoria Beckham férjéről posztolt...

...sokak nagy örömére! A házaspár dokumentumfilmje 2014. június 13-án érkezik az ET-re, amiről posztoltak egy promóciónális képet a népszerű focistáról.

Miley Cyrusnak visszatért a humora

Az énekesnőt sokan támadják azzal, hogy úgy néz ki, mint Justin Bieber. Miley azonban nem sértődött meg a rosszmájú kommenteken, sőt, nem volt rest kifigurázni önmagát és ezzel együtt Biebert is. „Úgy nézni ki, mint Bieber” – posztolta.

Katy Perry relaxál

Katy Perry jól megérdemelt pihenését töltötte pihenőjében, hiszen jelenleg is világ körüli turnén van a The Prismatic World Tourral. Valószínűleg Jamaicában töltött néhány napot barátaival, amiről két képet osztott meg követőivel: „Megérkeztél, és én mosolyogtam”.

Rihanna keresztanya lett

A barbadosi szépség keresztanyuka lett, s megannyi képet posztolt Twitterén a nagy eseményről. Anyai örömök elé Riri unokatestvére néz, és annyi biztos, a babának nem kell majd semmiben nélkülöznie.

Justin Bieber nem vonul vissza

Az énekes nemrégiben még úgy gondolta, Believe lesz az utolsó albuma, de úgy néz ki, változott a véleménye. Bieber a stúdióból posztolt egy képet, és azt pletykálják, hamarosan érkezik 3. lemeze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek