Starity

Megjelent Lana Del Rey új albuma

2014. június 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 16-ától kapható a boltokban az énekesnő második nagylemeze, az Ultraviolence.

hirdetés
Megjelent Lana Del Rey új albuma

Nemrég kiderült, hogy Lana Del Rey nemcsak a popsztárok életét, de eleve az életet sem csípi – múlt héten saját halálát kívánta egy interjúban. Akár promóció, akár vallomás, az énekesnőt sosem hallhattunk annyira magabiztosnak és természetesnek, mint új, második stúdiólemezén.

Az Ultraviolence, amely ma került hivatalosan a boltokba – bár néhány nappal ezelőtt már kiszivárgott –, érzelmesen intenzív és eléggé összetett, sokkal erőteljesebb dalokat és dalszövegeket rejt magában, mint elődje, a Born To Die, de újdonságokat is tartalmaz: a Pretty When You Cryban Lana Neil Young benyomását kelti.

Az énekesnő már debütáló lemezét követően hangoztatta, hogy nem valószínű, hogy újabb anyag érkezik, hiszen már mindent közölt a világgal, amit szeretett volna. Októberben azt is hozzáfűzte, abban sem biztos, hogy a színvonala megközelíti elődjét, mivel a múzsája csak nagyon ritkán látogatja meg, ezt pedig irritálónak tartotta. Dan Auerbach és Lana végül két hetet töltöttek a stúdióban, melyről Dan úgy vallott: „Lana minden egyes nap lenyűgözött.”

Az Ultraviolence standard-kiadásban június 16-án került a boltokba.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek