Starity

Foo Fighters-koncertet rendeztek a rajongók

2014. június 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Foo Fighters richmondi rajongói 1999-ben köszönthették legutóbb városukban a seattle-i zenekart, így elhatározták, hogy a kezükbe veszik az irányítást, és a zenekar tudta nélkül megszervezték a koncertet.

hirdetés
Foo Fighters-koncertet rendeztek a rajongók

A Foo Fighters legutóbb 1999-ben adott koncertet Richmondban, így nem csoda, hogy a virginiai városkában élő rajongók megunták a várakozást kedvenceikre, és kezükbe vették az irányítást, melynek értelmében saját maguk akarták finanszírozni a bulit, így el is kezdődött a jegyek árulása az akkor még nem létező eseményre.

A kampány olyan népszerűnek bizonyult, hogy több mint 1400 jegy kelt el, valamint többek között csatlakozott a gyűjtéshez a Sugar Shack Donuts és a Brown’s Volkswagen, így több mint 5000 dollár gyűlt össze.

Természetesen a zenekar is felfigyelt a szervezkedésre, és a Twitteren jelentette be, miszerint 15 év kihagyás után koncertet ad a városban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek