Starity

Aaliyah bőrébe bújik Zendaya

2014. június 17. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A LifeTime csatorna bejelentette, hogy életrajzi filmet készít a fiatalon elhunyt Aaliyahról, és már le is szerződtették a főszerepre az Indul a risza sztárját, Zendayát.

hirdetés
Aaliyah bőrébe bújik Zendaya

A LifeTime csatorna nem aprózza el a dolgot: néhány napja jelentették be, hogy életrajzi filmet forgatnak Whitney Houstonról Yaya DaCosta főszereplésével, most pedig azt is nyilvánosságra hozták, hogy egy másik életrajzi témájú filmen is dolgoznak, amely az R&B-szenzáció, Aaliyah életét fogja feldolgozni, aki 2001-ben, 22 éves korában halt meg egy repülőgép-balesetben.

Az Aaliyah: Az R&B hercegnője munkacímen futó film Christopher Farley bestseller regénye, az Aaliyah: More Than a Woman alapján készül, és már a főszereplőt is megtalálták a 17 éves Zendaya személyében, akit az Indul a risza című sorozatból lehet ismerős leginkább, és aki a film kedvéért Aaliyah négy dalát is felénekli majd egy stúdióban.

A Variety információi szerint a filmet a nyár folyamán forgatják le, és már ősszel le is vetítik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek