Starity

Marie Mai már a moziban is hódít!

2014. június 18. 11:11   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötszörös platinalemezes énekesnő már nemcsak viaszszoborként hódít, ugyanis hamarosan a mozikban is megnézhetjük őt és történetét.

hirdetés
Marie Mai már a moziban is hódít!

Manapság alig akad olyan énekes, akinek ne jelent volna meg a nevével fémjelzett film arról, hogy hogyan és miként került a szakmába, és hamarosan a kanadai énekesnő is beáll a sorba. Marie már egy hete lázban tartotta rajongóit, miszerint nagy bejelentést tartogat, amit tegnap meg is tett hivatalos Twitter-profilján keresztül.

A bejelentése után nem is kellett sokat várni, mert filmjének poszteréről és annak előzeteséről is lehullott a lepel. Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő a filmiparban próbálkozik, hiszen a kanadai Hupikék Törpikék második részében ő kölcsönözte Törpilla hangját.

Az életrajzi ihletésű film a Traverser le Miroir (A tükör) címet viseli majd és várhatóan július 11-én kerül a kanadai mozik vásznára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek