Starity

2016-ban jön a Pindúr pandúrok rebootja

2014. június 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatér a 90-es évek gyermekeinek egyik legnagyobb kedvenc rajzfilmsorozata.

hirdetés
2016-ban jön a Pindúr pandúrok rebootja

Sziporka, Puszedli és Csuporka újra megmentik a világot! Ráadásul többször is, ugyanis egy újabb mozifilm helyett a tévésorozat rebootjával térnek vissza, hála Utónium professzornak, aki megint kétbalkezes volt a laborban és nem vigyázott az X-vegyszerre.

A Pindúr pandúrok a mai napig, több mint tíz évvel az utolsó epizód leadása után is a legnépszerűbb rajzfilmsorozatok listáját erősíti. A széria 1998 és 2004 között futott a Cartoon Networkön, és 2016-ban visszatér rá – jelentette be hétfőn a csatorna.


Az év elején már visszatértek egy különleges kiadással

2014 januárjában leadtak egy epizódot, ami CGI-animált volt. A rajzfilm történetében az volt az első alkalom, mikor az eredeti készítő, Craig McCracken semmilyen formában nem működött közre, és még az is kérdéses, hogy a 2016-ban visszatérő rebootból kiveszi-e részét.

Nemrég A varázslatos iskolabusz visszatérését is bejelentették, a híreken felbuzdulva pedig többen kérték a másik favorit, a Dexter laboratóriuma folytatását is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek