Starity

Katy Perry kiadót nyitott

2014. június 18. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő komoly üzleti vállalkozásba kezdett: megnyitotta saját kiadóját a Capitol Records leányvállalataként, a Metamorphosis Musicot.

hirdetés
Katy Perry kiadót nyitott

Az első művész, aki szerződést írt alá Katy Perryvel, nem más, mint az énekesnő jó barátja, Ferras. A két előadó nem tétlenkedett, már meg is jelent Ferras önálló EP-je és a Legends Never Die kislemez, amin Perry is közreműködött, emellett a producere is ő volt.

Érdekesség, hogy már korábban is duetteztek együtt a Rush című számban, valamint Ferras részt vesz két hétig Katy Prismatic világ körüli turnéján is, ahol saját zenéjét is promotálja majd.

Ferras és Katy Perry 2011-ben

„Ferras egy olyan férfi, akinek üzenete van, egyedi és lírai módon kommunikál az ő szemszögéből az életről. Ez az egész arra késztet, hogy minden hangjegyére figyelj – mondta Perry nyilatkozatában. – „Az EP Speak in Tongues dala olyan mély érzelmekkel fűtött, hogy azt kívánom, bár én írtam volna. Hiszem azt, hogy ő olyan előadó, akit érdemes figyelni, miközben kibontakozik. Izgatott vagyok, hogy a világ hallhatja a zenéjét online és most már a turnémon is.”

Ferras 2007-ben szerződött le a Capitolhoz, ugyanabban az évben, amikor Katy és Sarah Hudson, aki a második előadó a kiadónál: „Minden tiszteletem Katy Perryé, hogy elindította a saját kiadóját és duettet csinált Ferrasszal! Örömmel jelentjük be, hogy együtt dolgozunk Sarah Hudsonnal is.” – árulta el a Twitteren Dr. Luke.

A sztárvilágból elsőként gratulált közös barátjuk, Adam Lambert, akinek Ferras már több dalt szerzett, de mellette írt már számokat Ricky Martinnak és Katynek is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek