Starity

Kimondták Jennifer Lopez és Marc Anthony válását

2014. június 19. 09:09   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezárult a bírósági eljárás: a két sztár már papírforma szerint is szingli.

hirdetés
Kimondták Jennifer Lopez és Marc Anthony válását

Bár közel három éve élnek már külön, a két híresség jogilag mindeddig házasnak számított. JLo és Marc Anthony 2011 júliusában jelentették be, hogy hét év házasság után útjaik szétválnak. Marc kiköltözött az éppen aktuális családi otthonból, ahol helyét rövidesen Jennifer új barátja, a táncos-koreográfus Casper Smart foglalta el – akivel azóta szintén szakítottak -, Anthony pedig a szépséges venezuelai modellel, Shannon de Limaval vigasztalódott.

A válási papírokat Marc Anthony nyújtotta be még 2012 áprilisában, a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság azonban csak 2014. június 16-án, hétfőn mondta ki a válást. A több mint két évig tartó eljárás remélhetőleg a felek kölcsönös megelégedésével zárult.

hirdetés

A bíróság két gyermekük tekintetében közös felügyeltet rendelt el, azzal a megkötéssel, hogy a kicsik édesanyjuknál laknak. Max és Emme havonta hét napot töltenek majd édesapjukkal egy dada felügyelete mellett.

A két sztár abban is egyetértett, hogy igyekeznek megóvni a gyermekeket a kamerák kereszttüzétől és a válás okozta felfordulástól. A bíró ugyanakkor JLo anyagi helyzetét figyelembe véve nem szabott ki sem feleség-, sem gyermektartási kötelezettséget Anthonynak.

Most, hogy már papírforma szerint is egyedülállónak számítanak, elindult a találgatás, vajon a két sztár újra próbálkozik-e majd a házassággal. JLo eddig három, Anthony két váláson van túl, de úgy tűnik, mindketten bizakodóak. JLo többször is nyilatkozta, hogy hisz a szerelemben, és nem zárta ki annak lehetőségét, hogy egyszer újra férjhez menjen. Marc pedig nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy szeretne újra megnősülni, ha megtalálja a megfelelő társat magának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek