Starity

Új cicája van Taylor Swiftnek

2014. június 19. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő játszópajtást kerített Meredithnek, aki viszont nem igazán örül az új jövevénynek.

hirdetés
Új cicája van Taylor Swiftnek
Fotó: Anders Overgaard

Néhány órája mutatta be Instagram-, Twitter- és Facebook-oldalán Taylor Swift vadonatúj kiscicáját, aki az énekesnő ölében ül a fotón, melyhez a következő kommentet fűzte: „Ismerjétek meg Olivia Bensont.”

Az apró, kékszemű, fehér szőrmókot Taylor kedvenc sorozatának, a Különleges ügyosztálynak főszereplője, Olivia Benson nyomozó után nevezte el, akit Mariska Hargitay kelt életre immár tizenötödik éve.

Bár a csöppségért az összes rajongó odáig van és látszólag az énekesnő szívét is elrabolta, Meredith, Taylor eddigi egyetlen és hű társa koránt sincs annyira elragadtatva tőle, aminek Twitter-profilján is „hangot adott”.

„Szeress engem is kérlek. De te vagy a mindenem... Csak azt szeretném bebizonyítani, hogy ő egyáltalán nem ismer, és egyszerűen csak átnézel rajtam...” – olvasható a szomorú üzenet Meredith profilján, amit egy másik is követett rövid időn belül: „És az összes fiatal dolog felsorakozik, hogy átvegyék a helyedet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek