Starity

Zaklatója akadt Ashley Bensonnak

2014. június 19. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok sztárral megesett már, hogy őrült rajongókkal akadt dolga, a sor pedig Ashley Bensonnal bővült. Egy 49 éves férfi „Isten parancsolata” végett udvarol a sorozatsztárnak.

hirdetés
Zaklatója akadt Ashley Bensonnak

Ashley Benson is elmondhatja magáról, hogy volt dolga igazán őrült rajongóval. A Pretty Little Liars sztárját a 49 éves James P. Gorton zaklatja – elmondása szerint Isten parancsolatát teljesíti azzal, hogy Ashley-nek udvarol.

Miss Benson egyik közeli ismerőse elárulta, hogy a zaklató korábban a Warner Bros. stúdió egyik biztonsági őre volt Burbankben, akit Ash egy fotó alapján azonosított, amit a menedzsere mutatott neki. A hapsi kifejtette a színésznő iránt érzett szexuális vágyait, valamint elmondta, hogy feleségül szeretné venni, és gyerekeket akar tőle.

Gorton távoltartási végzést kapott, miután a Hannát alakító színésznő házánál is járt – legalább 90 méter távolságot kell tartania.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek