Starity

Jön a The Paradigm Shift bővített változata

2014. június 20. 08:08   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bővített kiadásban is megjelenik a Korn tizenegyedik albuma, a The Paradigm Shift, valamint új kislemez is várható.

hirdetés
Jön a The Paradigm Shift bővített változata

Tavaly októberben jelent meg a Korn tizenegyedik stúdióalbuma, a The Paradigm Shift. A lemezen eredetileg tizenegy dal hallható, melyről eddig három jelent meg kislemezként (először a Never Never című dal tavaly augusztusban, a Love & Meth októberben, harmadikként pedig a Spike In My Veins februárban).

Az együttes jelenleg is turnézik, de nemrég nyilvánosságra került új daluk, amely a Hater címet kapta, az együttes frontembere, Jonathan Davis írta és vette fel bakersfieldi stúdójában producerükkel, Don Gilmore-ral, ezután küldte el zenésztársaiknak, akik felvették hozzá saját részüket is.

„Mindenkinek vannak utálói – mondja Davis a dalról. – Mindig van valaki, aki gyűlöl téged, mert olyasmid van, ami neki nincs. Azt hiszem, ennél pozitívabb dalt még nem is írtam. Egy kicsit más. Eddig mindenkinek tetszett, aki hallotta.”

A bővített lemez várhatóan július 15-én jelenik meg, és számos dalt hallhatunk majd rajta, amelyek végül nem kerültek fel az eredeti albumra. Egy, az énekes számára különösen személyes dal is felkerül majd a korongra, mely a So Unfair címet kapta, és Davis kisfiáról szól, akinél pár éve 1-es típusú diabéteszt diagnosztizáltak. A dal meg fog jelenni kislemezként, a befolyt összeget pedig a Juvenile Diabetes nevű szervezet kapja majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek