Starity

Valóra vált Demi Lovato álma

2014. június 20. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnővel a héten két olyan esemény is történt, amikről korábban álmodni sem mert volna. Ezekről Ryan Seacrest rádióműsorában mesélt.

hirdetés
Valóra vált Demi Lovato álma

Rajongók ezrei imádkoztak szerte a világon azért, hogy Demi Lovato és Ed Sheeran előadják közösen a brit fiatalember Give Me Love című dalát hétfő este a Hollywood Bowlon. Nos, ez megtörtént, amiről csütörtök reggel a Really Don't Care énekesnője izgatottan mesélt Ryan Seacrest rádiós műsorvezetőnek.

„Hatalmas, de tényleg hatalmas rajongója vagyok. Imádom a zenéjét, imádom az albumát, ezért korábban feldolgoztam az egyik dalát, amiről Ő értesült és látott is. Ezután kapcsolatba lépett velem, és úgy voltunk a dologgal, hogy 'Kellene egy dalt írnunk együtt, valamit közösen csinálni.' Aztán úgy alakult, hogy a Hollywood Bowl keretein belül ugyanott léptünk fel, és ha már így történt, akkor muszáj volt együtt egy dalt előadni. Annyira, de annyira izgatott voltam, és megtisztelve éreztem magam, hogy vele állhattam színpadra, mert elképesztő tehetséges.”

Ám nem ez volt az egyetlen dolog, ami Lovato számára egy valóra vált álom volt a héten. Nemrégiben bejelentett világkörüli turnéjához újabb dátumot és helyszínt adtak hozzá, még pedig nem is akármilyet. Szeptember 27-én felléphet a Los Angelesben található, egyik legismertebb sportcsarnokban, ami közel 20 ezer férőhelyes, és amiről korábban álmodni sem mert volna, így karrierje egyik meghatározó állomásának tartja.

„Rengeteget turnézok az elmúlt időszakban, de a legizgalmasabb dolog benne, hogy jól teljesít, ezért folyamatosan bővítjük még több dátummal. Annyira izgatott vagyok miatta, mert ezelőtt még sosem játszottam a Staples Centerben. Teljesen ki vagyok borulva, ez hihetetlen!”

Hiába ért már el néhány elképesztő sikert az elmúlt hat évben, ő ezt továbbra sem veszi kézzelfoghatónak, és ugyanúgy tud örülni az apró dolgoknak, sikereknek is, mint ezelőtt, hiszen korábban például sosem játszhatott hatalmas arénákban, ám a kemény munka és szorgalom idővel kifizetődött.

„Ha nem értékeled az apróságokat, akkor elvesztegeted a tökéletes lehetőségét annak, hogy hátra dőlve élvezhesd azt, amiért megdolgoztál. Én 15 évet pazaroltam el az életemből, ezért most számomra ez egy elképesztően hihetetlen érzés. Amikor a kocsiban ülök a sofőrömmel vagy a barátaimmal, és meghallom, hogy a dalom szól a rádióban, mindig azt mondom 'Hééé, hangosítsd fel, ez az én dalom!'”

Ennek örömére a mai nap folyamán újabb videót osztottak meg VEVO-csatornáján, ami az év eleji Neon Lights turnéján lett felvéve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek